Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έπειτα από την ολοκλήρωση και των 12 κλινικών περιπτώσεων που παρουσιάστηκαν, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος διαδραστικής συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, ,είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω τους τρεις συναδέλφους που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία: 

  • Βουζουνεράκης Ελευθέριος
  • Καμπούρης Ιωάννης 
  • Λαζαρόπουλος Ανδρέας

Θέλοντας να κάνω ένα σύντομο απολογισμό αυτής της δραστηριότητας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εισηγητές για τα εξαιρετικού περιεχομένου και συνολικής προσέγγισης κλινικά περιστατικά που με τη δύναμη της τεχνολογίας έδωσαν τη δυνατότητα στον καθένα από εμάς να συμμετέχει, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του αλλά και διεκδικώντας ένα σημαντικό έπαθλο.

Σκοπός μας παραμένει η Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Γενικών Ιατρών που παριστά απαραίτητο εργαλείο αναβάθμισης του κλάδου με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς και όχι μόνον.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάστηκε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που με τη χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και μεθόδων, εξασφάλισε αφ’ ενός μεγαλύτερη και ευκολότερη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της χώρας (ξεπερνώντας το εμπόδιο της μεγάλης διασποράς των Γενικών Ιατρών) αφ’ ετέρου ένα φιλικό, διαδραστικό μαθησιακό περιβάλλον.

Αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος ήταν ένας μεγάλος αριθμός Γενικών Ιατρών να βελτιώσει τις ικανότητές του να  διαχειρίζεται αποτελεσματικότερα ασθενείς που πάσχουν από δύο πολύ συχνά νοσήματα.

Τέλος, εξ ονόματος της ΕΛΕΓΕΙΑ,  θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία AstraZeneca που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας για τη σημαντική χορηγική συμμετοχή της.

Αθανάσιος Συμεωνίδης

Α Αντιπρόεδρος ΕΛΕΓΕΙΑ

Πρόεδρος Επιτροπής Εκπαίδευσης

0 Απαντήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συμβάλλετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *