Η ΕΛΕΓΕΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα διαδραστικής συνεχιζόμενης εκπαίδευσης μέσω επίλυσης κλινικών περιστατικών που αφορούν δυο από τους συχνότερους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις: τη δυσλιπιδαιμία και την υπέρταση. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διαδικτυακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Θα είναι διάρκειας δώδεκα μηνών, και θα αποτελείται από έξι κλινικά περιστατικά για τα λιπίδια και έξι για την υπέρταση.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν 12 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Καθώς το πρόγραμμα είναι διαδραστικό και αφορά τη συνολική αντιμετώπιση ασθενών σε διάφορα στάδια καρδιαγγειακού κινδύνου, οι απαντήσεις ανά περιστατικό θα βαθμολογούνται με point system (με δύο λέξεις επεξήγηση των βαθμών: 1 βαθμός για κάθε σωστή απάντηση και 2 βαθμοί για τις απαντήσεις που υποσημειώνονται ως σημαντικές), ώστε τα 3 άτομα με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν από την ΕΛΕΓΕΙΑ υποτροφία για εκπαιδευτικό σκοπό.

Τα κλινικά περαστικά θα ανανεώνονται ανά δίμηνο που ορίζεται και ως το χρονικό περιθώριο για την επίλυση τους. Μετά το πέρας του διμήνου θα ακολουθεί μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση του εισηγητή με την ορθή επίλυση του περιστατικού όπως και την επεξήγηση του.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ

Κατεβάστε την ανακοίνωση:

0 Απαντήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συμβάλλετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *