Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Γενικής Ιατρικής, συνεχίζοντας για 12o  χρόνο τη συνεργασία της με τη φαρμακευτική εταιρεία Lundbeck Hellas S.A., σχεδίασε για το 2013 μία νέα σειρά κλινικών φροντιστηρίων με θέμα τη διαχείριση της κατάθλιψης από το Γενικό Ιατρό.

Πρόκειται για τέσσερα κλινικά φροντιστήρια, τα οποία διαπραγματεύονται τα εξής θέματα: συχνότητα της κατάθλιψης στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, διάγνωση και διαφορο-διάγνωση της νόσου και φαρμακευτική αντιμετώπιση. Τα φροντιστήρια αυτά είναι μονοήμερα. Δίδεται έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των παρακολουθούντων μέσω της εργασίας σε μικρές ομάδες, μέχρι 10 ατόμων, στη χρήση συστημάτων ηλεκτρονικής ψηφοφορίας καθώς και  προβολή – συζήτηση video με περιστατικό κατάθλιψης.

Οι τόποι και ημερομηνίες διεξαγωγής αυτών των κλινικών φροντιστηρίων είναι οι εξής:

Ημερομηνία

Πόλη

Ξενοδοχείο

20-21

Απριλίου 2013

Ηράκλειο Κρήτης

Capsis Astoria Hotel

15-16

Ιουνίου 2013

Καλαμάτα

Elite City Resort

12-13

Οκτωβρίου 2013

Αράχωβα

Alpen House

23-24

Νοεμβρίου 2013

Καβάλα

Egnatia Hotel

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο οι ειδικευμένοι όσο και οι ειδικευόμενοι Γενικοί Ιατροί από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες θα είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά τους στον τόπο διεξαγωγής του κλινικού φροντιστηρίου που έχουν επιλέξει. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε κλινικό φροντιστήριο είναι κλειστός (20 άτομα). Γενικοί ιατροί οι οποίοι συμμετείχαν στα εν λόγω κλινικά φροντιστήρια των τελευταίων 2 ετών θα περνούν αυτόματα στην λίστα των αναπληρωματικών.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο κλινικό φροντιστήριο από τα ανωτέρω να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας με φαξ, τη φόρμα που επισυνάπτεται, στo 210 6105039 (υπόψη κας Νεκταρίας Χρυσοχοΐδου).

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε τη φόρμα αυτή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΓΕΙΑ: www.elegeia.gr  και να τη στείλετε, συμπληρωμένη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: neck@lundbeck.com  

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Μαρτίου 2013.

Μόνο κι εφόσον βρίσκεστε στην οριστική λίστα συμμετεχόντων θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την διεξαγωγή του κάθε κλινικού φροντιστηρίου.

Ελπίζοντας στην ευρεία ανταπόκρισή σας προσβλέπουμε στη διεύρυνση και συνέχιση τέτοιων δραστηριοτήτων.

0 Απαντήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συμβάλλετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *