Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η  ΕΛΕΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της έναρξης της Πανελλήνιας προσπάθειάς της για την διακοπή του καπνίσματος, ανακοινώνει την οργάνωση του 1ου Σεμιναρίου της για τον σκοπό αυτόν. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους αναφορικά με τις δράσεις στην κατεύθυνση της προσπάθειάς μας για την διακοπή του καπνίσματος στους κατοίκους της περιοχές ευθύνης των Κέντρων Υγείας και των Περιφερικών τους Ιατρείων αλλά και γενικά στους πολίτες που καλύπτονται υγειονομικά από τους Γενικούς γιατρούς, είτε αυτοί υπηρετούν στο ΕΣΥ είτε είναι ιδιώτες.

Η οργάνωση του σεμιναρίου βασίζεται στη δομή της συνάντησης εργασίας (workshop) όπου σημαντικό μέρος των εργασιών διεξάγεται σε μικρές ομάδες. Συγκεκριμένα μετά από κάθε εισήγηση, οι συμμετέχοντες συζητούν και αναλύουν την εισήγηση σε μικρές ομάδες εργασίας και παρουσιάζουν τα συμπεράσματα της συζήτησης στην ολομέλεια. Η μέθοδος αυτή αξιοποιεί την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και βασίζεται στις αρχές της εκπαίδευσης των ενηλίκων.

Καλούνται οι Γενικοί Γιατροί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στην ΕΛΕΓΕΙΑ, στέλνοντας σύντομο βιογραφικό σημείωμα, με ειδική αναφορά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στην κλινική εμπειρία τους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά καθορισμένος στους 24 και δεν θα είναι δεκτά συνοδά μέλη.

Γενικές Πληροφορίες:

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας από 1 ως 3 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες του σεμιναρίου θα αρχίσουν στις 17.00 της Παρασκευής 1 Ιουνίου και θα λήξουν στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιουνίου.

Τα έξοδα διαμονής σε μονόκλινα δωμάτια, διατροφής και οργανωτικής-γραμματειακής υποστήριξης θα καλυφθούν από την ΕΛΕΓΕΙΑ.

Διεύθυνση αποστολής δήλωσης ενδιαφέροντος

ΕΛΕΓΕΙΑ, Ν. Κουντουριώτη 21, Θεσσαλονίκη 54625Τηλ./ Φαξ : 2310-550048, 539995

Ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις elegeia@elegeia.gr και ramerk@elegeia.gr

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από σύντομο βιογραφικό σημείωμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

0 Απαντήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε να συμβάλλετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *